Etiqueta: Test ràpid

El test ràpid de Josep Miquel Gatius (Junts)

Coneixem millor el candidat de Junts a l'alcaldia d'Ullastret, Josep Miquel Gatius, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid de Raül Yruela (FP)

Coneixem millor el candidat de Fem Poble a l'alcaldia de Corçà, Raül Yruela Díaz, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid d’Enric Marquès (ERC)

Coneixem millor el candidat d'ERC a l’alcaldia de la Bisbal, Enric Marquès Serra, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid de Joan Beltran (TCU)

Coneixem millor el candidat de Treball i Compromís per Ullastret, Joan Beltran Vilagrasa, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid d’Alba Solés (CUP)

Coneixem millor la candidata de la CUP a l’alcaldia de la Bisbal, Alba Solés Coll, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid de Vicens Solés (Fem Ullastret)

Coneixem millor el candidat a l’alcaldia de Fem Ullastret, Vicens Solés Boladeras, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid de Sara Lozano (+CCCM)

Coneixem millor la candidata a l’alcaldia de Sumem per Corçà, Cassà, Casavells i Matajudaica, Sara Lozano Sirvent, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid d’Eva Rovira (CxLB-Junts)

Coneixem millor la candidata de Compromís per la Bisbal-Junts per Catalunya a l’alcaldia, Eva Rovira Anglada, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid de Josep Sala (Junts)

Coneixem millor el candidat de Junts pel Poble a l’alcaldia de Vulpellac, Fonteta i Peratallada, Josep Sala Leal, que se sotmet al test ràpid de L’aguait.

El test ràpid d’Òscar Aparicio (PSC)

Coneixem millor el candidat del PSC-Independents a l'alcaldia de la Bisbal, Òscar Aparicio Pedrosa, que se sotmet al test ràpid de L'aguait.