Presenten un cicle de música i teatre al Mundial per a la primavera que ve

Hi actuaran artistes com Cesk Freixas, Mazoni o Queralt Lahoz els dissabtes de març i abril

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Presentació del MiT
Un moment de la presentació del cicle MiT al Teatre Mundial, aquest dimartsFoto: Victòria Font

El Teatre Mundial serà l’escenari la primavera vinent del nou cicle MiT, que proposa cinc concerts i dues obres de teatre els dissabtes de març i abril del 2023. És una col·laboració pública i privada organitzada per Dmusical amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal que vol que al Mundial hi passin coses més enllà de les organitzades per les entitats locals i “del que és pròpiament bisbalenc”, segons ha explicat el promotor del cicle, Roger Vidal.

El MiT uneix música i teatre amb un cartell que combina artistes bisbalencs i de fora. Cesk Freixas i Magalí Datzira hi presentaran els seus discos, mentre que Mazoni hi celebrarà els 20 anys de carrera recuperant cançons de tota la seva trajectòria que el grup interpretarà en format de trio amb teclat, baix i bases, segons ha avançat el mateix músic, Jaume Pla. Queralt Lahoz farà al Mundial un dels últims concerts de la seva gira, en l’únic acte organitzat directament per l’Àrea de Cultura del consistori. La trompetista i cantant Alba Careta també farà parada a la Bisbal.

Pel que fa al teatre, la companyia Nuevos Conocidos, amb la majoria d’actors de l’Amèrica del Sud i la bisbalenca Mar Torrelles, presentarà una obra en castellà. L’actriu ha apuntat que la peça porta a la ficció una experiència personal, una manera d’explicar històries molt habitual als països de l’Amèrica del Sud, ha dit. L’altra cita, en català, és una peça de música i teatre titulada Anomalía y excepción, de Maria Cambil.

El cicle MiT s’obre a l’Associació El Trampolí, que entrevistarà els artistes al programa de Ràdio Bisbal De tu a tu, i els voluntaris podran assistir a les proves de so dels concerts. A l’Institut de la Bisbal, Mar Torrelles explicarà la seva experiència com a artista als estudiants del Batxillerat artístic. La col·laboració amb l’espai jove municipal 17100 encara s’ha de concretar, ha apuntat Roger Vidal.

Les entrades del MiT ja estan a la venda i es poden comprar a un preu de 12 euros. Els concerts i les obres de teatre seran els dissabtes a les vuit del vespre, a partir del 4 de març. L’empresa organitzadora, Dmusical, és responsable també del cicle A peu de Gavarres de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari