Cartell de l'acte

23a Caminada Nocturna per les Gavarres

Un any més l’associació bisbalenca ESPOC (Esportistes Solidaris i Partidaris de l’Oci Català) organitza la Caminada Nocturna per les Gavarres a la Bisbal d’Empordà. El proper dissabte 6 d’agost retorna amb ganes de festa, tant per a joves com per a grans, d’entre 5 i 80 anys; tant de la Bisbal i pobles veïns, com de tota la província en general; tant per a aquells a qui agrada fer esport, com per a aquells que busquen una activitat diferent i original per a un dissabte a la nit. Aquest any tenim un recorregut marcat de 12 km aproximadament: la Bisbal, Fonteta, la Creu dels Frares, la Font d’en Salomó i la Bisbal.

A l’arribada, l’esforç dels quilòmetres recorreguts quedarà recompensat amb una bona xocolatada i un bon bany a la piscina. L’associació ESPOC recomana als assistents que vesteixin roba lleugera i, sobretot, un calçat adequat, repel·lent de mosquits i llanterna. Qui es vulgui banyar, que porti banyador i tovallola.

Hi haurà zones d’aparcament degudament senyalitzades per als que veniu de lluny. Recomanem que no s’aparqui al carrer de la Font de l’Arbre.

Aquest any es poden comprar els tiquets anticipadament (6€) a la Botiga Blackisard (Aigüeta, 170 de la Bisbal, de dilluns a divendres de 9h a 14 i de 16h a 19h. També en línia. El mateix dia de la caminada les inscripcions valdran vuit euros.

Més informació a espoclabisbal@gmail.com.

Data

5 agost 2023
Finalitzat

Hora

21.00 - 22.30

Preu

6,00 €

Més informació

Inscripcions

Lloc

Piscina Municipal
c. Font de l'Arbre, s/n - la Bisbal
Categoria

Organitzador

Associació ESPOC