cartell de l'acte

La Cacera Bisbalenca

🎉🎈 S’acosta la Festa Major de la Bisbal i la diversió està a punt de començar! 🎪
🎉 La Federació del Comerç de la Bisbal us recorda com funcionarà el joc “La Cacera Bisbalenca” perquè pugueu gaudir-ne al màxim!
📱 Pas 1: Descarrega l’app oficial de La Cacera Bisbalenca (totalment nova d’aquest any!). Hi trobaràs tota la informació i instruccions perquè sigui una experiència única i emocionant (per a iOS o Android).
👤 Pas 2: Crea el teu perfil personalitzat dins de l’app. Posa el teu millor nom de caçador i tria una imatge divertida perquè tothom et reconegui durant la cacera.
🏹 Pas 3: Prepara les teves armes i estigues a punt! La Cacera Bisbalenca serà una prova d’habilitat i astúcia. Recorda portar el teu telèfon carregat i ganes de divertir-te.
⏰ Pas 4: Espera amb impaciència el trencament del càntir! Serà el moment en què comenci l’emoció de buscar i capturar la teva víctima per tota la ciutat. No deixis cap racó sense explorar!
🥕 Agafa les teves pastanagues i prepara’t per viure una Festa Major plena de diversió i aventura amb “La Cacera Bisbalenca”. Descarrega l’app ara i sigues part d’aquesta experiència! 🐇🎉

Data

14 - 18 agost 2023
Finalitzat

Lloc

Arreu de la Bisbal
Categoria

Organitzador

Federació del Comerç de la Bisbal
Web
Lloc web