cartell de l'acte

La Cacera Bisbalenca

馃帀馃巿 S’acosta la Festa Major de la Bisbal i la diversi贸 est脿 a punt de comen莽ar! 馃帾
馃帀 La Federaci贸 del Comer莽 de la Bisbal us recorda com funcionar脿 el joc “La Cacera Bisbalenca” perqu猫 pugueu gaudir-ne al m脿xim!
馃摫 Pas 1: Descarrega l’app oficial de La Cacera Bisbalenca (totalment nova d’aquest any!). Hi trobar脿s tota la informaci贸 i instruccions perqu猫 sigui una experi猫ncia 煤nica i emocionant (per a iOS o Android).
馃懁 Pas 2: Crea el teu perfil personalitzat dins de l’app. Posa el teu millor nom de ca莽ador i tria una imatge divertida perqu猫 tothom et reconegui durant la cacera.
馃徆 Pas 3: Prepara les teves armes i estigues a punt! La Cacera Bisbalenca ser脿 una prova d’habilitat i ast煤cia. Recorda portar el teu tel猫fon carregat i ganes de divertir-te.
鈴 Pas 4: Espera amb impaci猫ncia el trencament del c脿ntir! Ser脿 el moment en qu猫 comenci l’emoci贸 de buscar i capturar la teva v铆ctima per tota la ciutat. No deixis cap rac贸 sense explorar!
馃 Agafa les teves pastanagues i prepara’t per viure una Festa Major plena de diversi贸 i aventura amb “La Cacera Bisbalenca”. Descarrega l’app ara i sigues part d’aquesta experi猫ncia! 馃悋馃帀

Data

14 - 18 agost 2023
Finalitzat

Lloc

Arreu de la Bisbal
Categoria

Organitzador

Federaci贸 del Comer莽 de la Bisbal
Web
Lloc web