L’Ajuntament preveu començar dilluns les activitats esportives d’hivern

Acumulen uns tres mesos de retard i finalment les impartiran els monitors del Club de Tennis de la Bisbal

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Pavelló d'esports
El pavelló d'esports, en una imatge d'arxiuFoto: R. F.

Ja hi ha data per a l’inici de les activitats esportives d’hivern de l’Ajuntament de la Bisbal: dilluns que ve, 29 de gener, segons la previsió del consistori. Així es posa fi a un retard considerable —la temporada passada van començar a l’octubre— que té diverses causes, segons ha explicat el regidor d’Esports, Cesc Vidal, a L’aguait. El Club Esportiu CT la Bisbal ha assumit finalment la gestió de les activitats.

Vidal reconeix que l’equip de govern és responsable del retard. La licitació no es va convocar fins a l’octubre i va caldre fer una modificació de crèdit al pressupost perquè no hi havia prou diners, afegeix el regidor. Només hi va haver una oferta, de 12.130,20 euros, per part d’una empresa gallega, Osventos Innovación en Servizios SL, que no va enviar la documentació que l’Ajuntament li va demanar després de “dos mesos de posar excuses perquè és evident que no vol venir”, va apuntar l’alcalde, Òscar Aparicio, al ple d’aquest dilluns.

El consistori ha optat per signar un conveni amb el Club de Tennis, que s’encarregarà d’impartir les activitats amb els seus monitors, segons ha confirmat a aquest mitjà el president de l’entitat, Xavier Ponsatí. Es continuaran fent al pavelló d’esports i també s’hi afegeix el local que el club té a Torre Bisbal. Ponsatí assenyala que per a ells no és cap novetat assumir aquestes activitats, de les quals s’havien ocupat en temporades anteriors. S’allargaran fins Sant Joan, coincidint amb el final del curs escolar, i tenen un cost de 14.990 euros.

Cesc Vidal assegura que s’impartiran pràcticament totes les activitats que havien previst a la tardor, com ara pilates, ioga, ciclisme de sala o manteniment. Diu, però, que s’ha renunciat a multiesport perquè no hi ha hagut prou inscrits.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari