L’aguait es presenta a la Biblioteca Lluïsa Duran aquest dijous

L'equip del mitjà explicarà el projecte i espera rebre suggeriments dels lectors

Redacció
Redacció
Un moment a la redacció de L'aguait

Acaba de néixer L’aguait, el digital de la Bisbal d’Empordà i pobles veïns, i el nostre equip vol presentar-se davant dels lectors i explicar el projecte. Aquest dijous, 6 d’octubre, a les vuit del vespre, el mitjà us convida a l’acte inaugural a la Biblioteca Lluïsa Duran (passeig Muriel Casals, 26).

L’aguait és un projecte de Roger Font i Victòria Font, periodistes bisbalencs, que l’han dissenyat aquest estiu amb l’objectiu de posar remei a la manca d’informació sobre la Bisbal i pobles veïns, i a la desinformació. La creació del mitjà ha comportat una fase prèvia de reunions amb diversos actors locals i ha tingut el suport de l’associació Eines i Comunicació Social (EICOS), editora de totbisbal.

La participació dels lectors és una peça clau del mitjà i, com explicàvem a l’editorial, ens podeu enviar informació, fotografies o articles d’opinió, i també podeu subscriure-us per tenir accés a tots els continguts. A més, l’equip de redacció accepta noves incorporacions.

Amb L’aguait volem tornar a posicionar la Bisbal a la xarxa i donar a conèixer la intensa activitat social i cultural dels nostres pobles. Per a aconseguir-ho, el vostre suport és clau. Us esperem aquest dijous: tenim ganes que hi digueu la vostra.

Presentació de L'aguait
cartell de la presentació

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari