Els actes de la revetlla de Sant Joan a la Bisbal: Arribada de la Flama i sopar

Una marxa de torxes distribuirà la Flama del Canigó des de l'ajuntament fins al camp de futbol vell

Redacció
Redacció
Foguera
La foguera del camp de futbol vell, en una imatge d'arxiuFoto: Xevi Codolà

Aquest divendres, nit de Sant Joan, s’encendran fogueres per tot el país. També, és clar, a la Bisbal, on és previst que arribi la Flama del Canigó a les set de la tarda. L’acompanyarà una cercavila des del carrer de l’Aigüeta fins a l’Ajuntament, on es llegirà un manifest. La flama es distribuirà des del consistori amb una marxa de torxes que acabarà a l’aparcament del camp de futbol vell, el lloc triat per encendre la gran foguera.

Els Dracs han preparat el tradicional sopar popular a partir de dos quarts de deu al mateix aparcament, acompanyat d’un espectacle pirotècnic, dels tambors i del ball del Drac. També hi posarà música el grup De Gala.

La Flama del Canigó també passarà per Matajudaica a les sis. La rebuda serà al parc de davant del carrer Major, i també es llegirà un manifest.

L’endemà, Diada Nacional dels Països Catalans, se celebrarà l’aplec a l’ermita de Sant Joan de Salelles, a Sant Sadurní. Les activitats començaran a les cinc de la tarda amb l’ofici de la missa i continuaran amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà. També es repartirà coca de Sant Joan.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari