L’agenda de Sant Jordi 2024 a la Bisbal i pobles veïns amb llibres, roses i tallers

Dimarts que ve s'han previst diversos actes tant a la Bisbal com a Ullastret

Redacció
Redacció
Parades
Les parades de llibres i roses seran al carrer AmpleFoto: R. F.

Els actes de Sant Jordi d’enguany es concentren a la Bisbal i a Ullastret. En aquest darrer poble, Lluís Xicoira hi presentarà el llibre Llegendes i rondalles d’Ullastret dimarts, a dos quarts de deu del matí, al local social. Durant tot el matí l’AFA de l’escola l’Estany vendrà llibres de segona mà i roses a la plaça Garbina, i a la tarda es traslladarà a la mateixa escola.

Pel que fa a la Bisbal, la venda de llibres i roses serà un any més a l’anxovat carrer Ample. A més, al carrer de les Mesures estudiants de la ciutat i altres voluntaris llegiran en veu alta fragments d’obres durant el matí. Una estona abans, a dos quarts d’onze, hi haurà un contacontes per a nadons a càrrec de David Planas.

A la tarda els alumnes de tercer d’ESO de l’institut presentaran els llibres que han escrit aquest curs (16.30) i la companyia La Sal d’Olot impartirà un taller d’estampació de monstres (18.00). El dia s’acabarà amb una audició de sardanes a la plaça Jacint Verdaguer, a partir de les set.

Abans de dimarts també s’han previst diverses presentacions de llibres, com el de Jordi Frigola (Història de la Bisbal) o el que explica el Consell de la República des de dins, de Gerard Sesé.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari