Els Bombers atenen cinc avisos per arbres, teules o plàstics caiguts

Les ratxes de vent van passar dels 70 quilòmetres per hora aquest dimecres

Redacció
Redacció
Arbre caigut
Els Bombers van talar un plàtan que amenaçava de caure davant del CAPFoto: Enric Font

El fort vent que va bufar aquest dimecres, que a la Bisbal va arribar als 78 km/h segons el Servei Meteorològic de Catalunya, va provocar algunes incidències. Els Bombers van fer cinc actuacions durant el matí. D’una banda, queia un arbre al carrer Marquès de Cruïlles, mentre que al Doctor Robert, davant del CAP, en serraven un altre que amenaçava de caure. La policia local, a més, va retirar els cotxes aparcats al voltant per seguretat.

Un altre capítol van ser els plàstics, tendals o teules que es van desprendre o que estaven a punt de desprendre’s d’algunes teulades. Els Bombers atenien avisos d’aquesta mena amb autoescala al carrer de l’Aigüeta, a l’edifici Bisbal Futur; al carreró d’en Vinyoles i al Marquès de Cruïlles.

La policia local fa una dotzena de serveis

Entre els avisos rebuts per la policia local, a més del suport a la tasca dels Bombers, s’hi compten més casos de teules i tendals caiguts als carrers Adela Trayter, Paral·lel, Josep Irla o a la plaça Jacint Verdaguer. També destaquen la caiguda d’un niu de vespa asiàtica al Passeig, d’un pal de llum a l’avinguda Sant Francesc o d’una branca sobre un cotxe aparcat en un supermercat del polígon de l’Aigüeta.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari