Càritas busca voluntaris a la Bisbal i pobles veïns per a projectes socials

Actualment disposen d'una trentena de col·laboradors en vuit projectes diferents

Redacció
Redacció
Rober de Càritas
El rober ofereix peces de vestir de segona màFoto: Càritas la Bisbal

Càritas la Bisbal fa una crida a ampliar la xarxa de voluntaris aquest setembre. L’entitat cerca col·laboradors per als vuit projectes socials que porta a terme. El president local, Gaietà Casaponsa, ha explicat a L’aguait que els interessats han de superar una entrevista per determinar quin projecte els escau més, i apunta que “tothom pot ser voluntari si té hores que li sobren”. La dedicació és d’entre una i tres hores setmanals, segons el servei, i actualment s’hi impliquen una trentena de col·laboradors, afegeix Casaponsa.

Entre els programes oferts per Càritas la Bisbal hi ha el d’aliments, que va atendre 250 persones el 2022; el servei d’acollida i acompanyament integral, que en va atendre 67, o els tallers d’acollida lingüística i cultural, amb 43 inscrits l’any passat. També destaquen els programes d’acompanyament a la gent gran que viu sola o en residències, que van beneficiar una setantena de persones el 2022, o el servei d’intervenció educativa, gràcies al qual 25 nens i joves van rebre suport escolar.

Segons la memòria anual publicada per l’entitat, el 2022 va dedicar 110.181,50 euros a inversió social, a la vegada que va ingressar 107.556,98 euros, aproximadament la meitat dels quals provinents de fons públics.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari