Cau un intens ruixat amb calamarsa a la Bisbal: Recull d’imatges

La Policia Local i els Bombers intervenien per diverses incidències a causa de la pluja

Redacció
Redacció
Cotxe
Un cotxe s'ha encallat al passeig Muriel CasalsFoto: Roger Font

La calamarsa s’ha tornat a deixar veure a la Bisbal en el ruixat d’aquest dilluns. La precipitació, intensa i breu, ha començat vora un quart i mig de sis de la tarda i ha durat un quart d’hora, aproximadament. Les pedres eren de mida inferior a una moneda d’un euro, segons ha observat L’aguait i han explicat diversos veïns. El Servei Meteorològic de Catalunya ha explicat que han caigut 22,4 mm en 30 minuts.

L’acumulació d’aigua ha registrat algunes incidències. Un cotxe quedava encallat al passeig Muriel Casals, abans Agustí Font, davant de la biblioteca. La Policia Local ha tallat el carrer, inundat. Els Bombers havien rebut quatre avisos fins a les set de la tarda. Dues dotacions intervenien amb una grua a Torre Bisbal, on una barana s’havia despenjat, segons comentaven els veïns, i la collaven amb brides i caragols, afegien els Bombers. També rebien dues alertes per garatges i baixos inundats al carrer Nàpols i al Jaume II, i per un arbre caigut a prop de la piscina municipal, a l’altra banda del Daró.

Per altra part, un veí explicava a L’aguait que al carrer del Morró han caigut trossos de teula d’un habitatge que resta pendent de reparar des de la pedregada de l’agost passat.

Els Bombers intervenen amb una escala a Torre Bisbal (Foto: Narcís Castells)

A continuació oferim un recull d’imatges del fenomen, publicades a les xarxes socials.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari