Un ciclista ferit greu pel tret d’un caçador en una batuda del senglar a Fitor

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets com un accident producte d'una negligència

Redacció
Redacció
Santa Coloma de Fitor
L'església de Santa Coloma de Fitor, en una imatge d'arxiuFoto: Roger Font

Un ciclista de 54 anys està ingressat en estat crític a l’Hospital Josep Trueta després de rebre un tret a l’abdomen per part d’un caçador, un home de 52 anys que ha donat negatiu al test d’alcoholèmia. Ho ha avançat Ràdio Girona, que explica que el caçador va confondre el ciclista amb un senglar durant una batuda. Els fets van passar aquest diumenge al matí en un bosc de Fitor.

El cap de la comissaria dels Mossos de la Bisbal, el sotsinspector Martí Pons, ha dit a L’aguait que estan atents a l’evolució del ferit, que avui ha estat operat i té el pronòstic reservat. Investiguen els fets com un accident producte d’una negligència per part del caçador. El ciclista hauria estat informat que circulava per una zona de batuda del senglar i els caçadors li van demanar que reculés, segons Ràdio Girona.

El mateix mitjà explica que el ciclista és membre de l’Agrupació Excursionista de Palafrugell i que en el moment de l’accident revisava el recorregut d’una cursa de BTT que s’ha de disputar el mes que ve.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari