Els concerts del Vipsbalsound faran pujar famílies d’artistes a l’escenari

El 2024 passaran pel Mundial Carla i Andrea Motis o Lucía i Horacio Fumero, entre altres noms destacats

Redacció
Redacció
Horacio Fumero i Carla Motis
Horacio Fumero i Carla Motis en la presentació del cicle, tot i que tocaran per separat en els concerts respectiusFoto: Roger Font

Pares i fills tocant junts dalt de l’escenari. O germans, o oncles i nebots. És la proposta per a l’any que ve del cicle de concerts Vipsbalsound en família, programat pel periodista Pere Pons. Entre el gener i el maig del 2024 el Teatre Mundial acollirà un concert mensual protagonitzat per artistes units per un vincle familiar. Pons recorda que el Vipsbalsound cerca que els veïns de la Bisbal “tinguin autoestima i sentin que el que passi a la ciutat és important, que es noti que és la capital de la comarca”.

La programació començarà el 19 de gener amb Maribel Quiñones “Martirio” i Raúl Rodríguez, mare i fill, que presentaran Travesía, una antologia que inclou bolero, ranxera i jazz, entre altres. Els seguirà el 16 de febrer Marco Mezquida, que segons Pere Pons és “el músic del moment en el sector de la música de veritat, creativa”: vindrà “sol o quasi” amb el piano, i el vincle familiar del concert és un misteri per descobrir.

El 15 de març serà el torn del jazz de les germanes Carla i Andrea Motis. Carla Motis ha explicat que toquen molt poc totes dues juntes “perquè cadascú té la seva agenda i coincidim poques vegades”. Horacio i Lucía Fumero, pare i filla, tocaran el 12 d’abril en la presentació del disc que han publicat junts, Los Fumeros . Horacio ha promès un repertori variat que inclourà música d’arrel argentina, el seu país d’origen. Tancarà l’edició una cantant senegalesa que enguany ja va actuar a la Bisbal, Mariaa Siga, que es farà acompanyar pel seu germà, guitarrista, i per l’oncle, percussionista.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari