Cruïlles, Monells i Sant Sadurní tindrà un consell d’infants amb els alumnes de 6è

Hi participaran els nou estudiants d'aquest nivell de les dues escoles del municipi

Redacció
Redacció
Regidora d'educació
La regidora d'Educació, Núria Aulet, explica el funcionament del consell als alumnesFoto: Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní ha posat fil a l’agulla per crear un consell d’infants que doni veu als alumnes de sisè de primària de les escoles Les Gavarres i La Pedra Dreta. La regidora d’Educació, Núria Aulet, ha explicat a L’aguait que en formaran part els nou estudiants d’aquests centres, cadascun dels quals representarà un dels regidors adults, que també són nou.

La primera sessió està prevista per al 15 de febrer i l’Ajuntament compta fer-ne dues més aquest curs per exposar i votar les propostes dels nens. El consell es reunirà sempre en horari escolar a l’ajuntament de Cruïlles o al de Sant Sadurní, i Aulet apunta que volen que els regidors adults també participin en les sessions. A més, els alumnes de cinquè hi podran assistir de públic per preparar el relleu per al curs següent.

El novembre passat Corçà també va constituir per primera vegada un consell d’infants, integrat per dos alumnes de cinquè i dos més de sisè de l’escola El Rodonell.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari