Cues de mitja hora a la piscina municipal el primer dia d’entrada gratuïta

L'accés de franc només haurà estat en vigor un dia i mig, perquè demà es recuperen els preus normals, segons l'equip de govern

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Piscina Municipal
Imatge d'arxiu de l'entrada a la piscina municipalFoto: Ajuntament de la Bisbal

Després que l’Ajuntament de la Bisbal decidís ahir a la tarda d’oferir l’entrada gratuïta a la piscina municipal a causa de l’episodi de calor intensa, aquest dimecres s’han format cues per accedir a les instal·lacions. El regidor d’En Comú Podem, Bilal Bensahid, assegura en un comunicat que s’han arribat a esperar a fora 69 persones aquesta tarda, i considera un “error greu” implantar aquesta mesura “sense cap planificació prèvia”.

El regidor de Via Pública, Xavier Dilmé, ha explicat a L’aguait que s’ha limitat l’accés perquè s’havia arribat a la cabuda màxima de les instal·lacions, que és de 413 persones a la zona de gespa i 187 a la piscina grossa. Ha afegit que han prioritzat la seguretat dels banyistes i que aquesta situació “difícilment es podrà solucionar en pròximes ocasions”. Dilmé ha rebaixat la mida de les cues, “puntuals”, a una dotzena de persones, i ha situat el temps d’espera en mitja hora. A partir d’aquest dijous deixarà d’estar en vigor l’entrada gratuïta, ha avançat el regidor, perquè consideren que el pic de calor ja ha passat.

Bensahid lamenta que “les polítiques que a priori són per donar millors serveis als ciutadans es converteixin en màrqueting polític” i proposa que els usuaris puguin reservar hora amb antelació per gestionar la cabuda màxima.

Avinguda de les Voltes

La Bisbal arriba a la temperatura rècord de 43,8°C

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari