Dos ferits lleus en un accident de trànsit al carrer Sis d’octubre

S'hi han desplaçat Bombers, SEM, Mossos d'Esquadra i policia local

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Accident a la C-66
El lloc de l'accident, al carrer Sis d'OctubreFoto: Ignasi Corney

Un accident de trànsit a la travessera de la C-66, amb dos vehicles implicats, ha obligat a tallar la circulació aquesta tarda, just a l’entrada de la Bisbal pel carrer Sis d’octubre. Bombers ha rebut l’avís a les 14.46 i s’hi han desplaçat dues dotacions. També s’hi han adreçat dos vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) —una ambulància i un vehicle d’intervenció ràpida—, dues dotacions de Mossos d’Esquadra i la policia local. El SEM ha traslladat dues persones a l’Hospital de Palamós, en estat lleu.

Bombers ha donat per acabat el servei a les 15.20. El tall de la circulació ha afectat la C-66 des de la rotonda d’entrada a la Bisbal, ja en terme de Vulpellac, fins a l’alçada del Terracotta Museu. Ha durat més de mitja hora, segons apuntava un testimoni.

Actualització: Policia local informa aquest dilluns que el xoc va ser frontolateral per un conductor que es va adormir al volant i va envair el sentit contrari. Segons Bombers, la porta d’un dels vehicles va quedar aixafada i es va produir un atrapament mecànic, tot i que l’ocupant del cotxe es podia moure i va ser extret.

Control del trànsit a la rotonda de vulpellac (Foto: Ignasi Corney)

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari