El grup de dones de Corçà representa ‘Aquí no paga ni Déu’ per a La Marató

És part d'un conjunt d'activitats en benefici del programa solidari de TV3, que enguany està dedicat a les malalties cardiovasculars

Victòria Font Vilagran
Victòria Font Vilagran
Moment de l'obra
La funció es va estrenar el 25 de setembre, per la Festa MajorFoto: Grup de dones de Corçà

Corçà dedica aquest dissabte a La Marató de TV3 amb diversos actes solidaris a la sala municipal. El grup de dones hi representarà a les sis de la tarda l’obra de teatre Aquí no paga ni Déu!, que va estrenar el 25 de setembre durant la Festa Major. “La repetim perquè va tenir molt bona acceptació i creiem que és un bon reclam perquè la gent vingui i participi a La Marató”, explica la directora, Lídia Darder.

Aquí no paga ni Déu! és una comèdia política escrita el 1974 per Dario Fo, Premi Nobel de Literatura. En l’adaptació de Corçà hi participen 28 persones. Les entrades tenen un preu de cinc euros i tota la recaptació es destinarà a La Marató. El mateix dia també hi ha previstos balls en línia a càrrec d’Elisabet Riu, i servei de bar.

La Marató de TV3 d’enguany, que se celebrarà el 18 de desembre, està dedicada a les malalties cardiovasculars, que són la principal causa de mort als països desenvolupats. És la quarta edició centrada en aquestes malalties, després de les del 1995, 2007 i 2014.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari