El Rissec s’endú tres cotxes de Monells fins a Corçà

La pluja també ha provocat talls de llum que han afectat un miler d'abonats a la Bisbal

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Dos cotxes al Rissec
Dos dels tres cotxes encallats al Rissec, a l'alçada del polígon industrial de CorçàFoto: Roger Font

Bombers rebia avís a les nou del matí de tres cotxes encallats a la llera del Rissec, que baixa amb aigua després de la pluja d’aquesta nit. Els vehicles estaven aparcats al passallís de Monells i el corrent els ha arrossegat fins al polígon de Corçà, a gairebé dos quilòmetres. No hi havia ningú atrapat a l’interior, confirmen els Bombers, que hi han desplaçat dues dotacions i han senyalitzat els cotxes. Mossos d’Esquadra han comprovat que no consta cap desaparegut.

A la Bisbal, el Daró també baixa aquest matí després d’un temps sec. Les pluges, que arriben quan encara hi ha teulades pendents de reparació per la pedregada de finals d’agost, han deixat entre 31 i 88 litres per metre quadrat a la ciutat des de mitjanit fins a les sis del matí, segons dades de dues estacions recollides pel Servei Meteorològic de Catalunya.

El Daró baixa després de la pluja d’aquest dissabte

Endesa ha informat d’un tall de llum per acumulació d’aigua que ha afectat un miler d’abonats a la Bisbal entre la 1.45 de la matinada i les 8.45 del matí. Alguns veïns explicaven a L’aguait que l’afectació s’ha produït com a mínim al barri del Convent i al carrer del Morró. En aquest últim lloc, un veí ens notificava dos talls: entre la 1.49 i les 2.55, i de les 3.50 a les 3.57.

Com us ha afectat aquest episodi de pluja? Feu-nos arribar informació i fotografies al correu de la redacció (redaccio@laguait.cat) o a les nostres xarxes socials.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
1 comentari