El torneig de tennis de la Bisbal, dels més ben organitzats del món segons la WTA

L'organització calcula que fins a 8.000 persones han passat pel Club de Tennis durant la setmana de la competició

Redacció
Redacció
Final de dobles
Les guanyadores (Shnaider i Dolehide) i finalistes (Bolsova i Masarova) del torneig de dobles, que va concloure dissabteFoto: Roger Font

L’Open Internacional Solgironès, el torneig de tennis femení de categoria WTA 125, ha acabat aquest diumenge amb la final individual, en què s’ha proclamat campiona Arantxa Rus, dels Països Baixos. L’organització calcula que entre 7.000 i 8.000 persones han passat pel Club de Tennis la Bisbal durant la setmana.

El president de l’entitat, Xavier Ponsatí, destacava en declaracions a L’aguait que el bar i el restaurant del torneig han esgotat les existències de menjar i beure. Afegia que la supervisora de l’Associació de Tennis Femení (WTA) ha considerat la competició de la Bisbal “un dels millors tornejos i més ben organitzats de tot el món de WTA 125”. Ponsatí deia també que “hi ha un valor afegit, que és l’afecte que intentem donar a les jugadores, per això moltes repeteixen”.

El president del CT la Bisbal fa balanç en aquest vídeo que resumeix la final del torneig de dobles, celebrada dissabte:

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari