Els bisbalencs B1n0, candidats al premi Talent Gironí del Festival Strenes

El duet actuarà el primer de maig a la pujada de Sant Domènec de Girona, en un concert amb entrada lliure

Victòria Font Vilagran
Victòria Font Vilagran
Emili Bosch, membre de B1n0
Emili Bosch, membre de B1n0, a la presentació del Talent GironíFoto: Victòria Font

Talent Gironí és la secció del Festival Strenes que vol promocionar el talent musical del Gironès i de les comarques veïnes. Es premia el grup o artista local més destacat del festival, tenint en compte la proposta musical, la posada en escena, l’originalitat, la qualitat musical i el recorregut que pugui tenir la proposta en l’escena musical. En l’edició d’enguany el duet bisbalenc B1n0, format per Emili Bosch i Malcus Codolà, és un dels quatre candidats a endur-se el guardó. Els altres són Doble & Hugsound, Malson Atmosfèric i Sara Terraza.

“És el primer cop que toquem a Strenes i és molt important per a nosaltres perquè ja hem tocat a llocs molt ben parits, però ens quedava l’espina de fer-ho a prop de casa”, explica Emili Bosch. B1n0 portarà els seus sons electrònics a la pujada de Sant Domènec de Girona l’1 de maig, en un concert amb entrada lliure.

Girona serà l’aparador del seu pròxim treball, en què deixaran enrere les col·laboracions amb altres artistes i buscaran noves sonoritats a través de la tecnologia. Bosch assegura que “estem intentant crear una veu des de zero, amb un software d’intel·ligència artificial, i Strenes serà dels primers llocs on tocarem aquests temes en directe”.

B1n0 va actuar a la Bisbal dissabte passat durant la inauguració de la fàbrica de creació Brava, i sobre presentar la seva nova música a la ciutat, el grup ho té clar: “Si no ens programen, ens programarem nosaltres mateixos”.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari