La Bisbal demanarà explicacions a Endesa pel tall de llum d’aquest matí

280 abonats hauran estat sense subministrament elèctric durant prop de nou hores

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Avinguda de les Voltes
L'avinguda de les Voltes ha estat un dels carrers afectatsFoto: R. F.

Els treballs de soterrament de la xarxa elèctrica d’aquest dimecres al matí, que han comportat un tall del subministrament, s’han allargat més del previst. La llum havia de tornar a les 13.15, segons havia informat Endesa, però es preveu que es reestableixi cinc hores més tard, a dos quarts de sis de la tarda. La zona afectada comprèn 18 carrers entre el Cardenal Vidal i Barraquer i el carrer del Morró, per una banda, i entre els carrers Indústria i Ample de l’altra, cosa que inclou el Sis d’Octubre i les Voltes, a la travessera de la C-66. Són 280 clients, segons la companyia.

En un comunicat, l’Ajuntament de la Bisbal ha considerat la durada del tall “inacceptable” i ha assegurat que demanarà explicacions a l’empresa i li obrirà un expedient informatiu per esbrinar-ne les causes. Fonts d’Endesa han explicat a L’aguait que entenen el malestar de la població, però que “no podem accelerar més els treballs si això comporta disminuir els estàndards preventius”. Han afegit que busquen sempre ocasionar els mínims inconvenients possibles.

Els veïns i comerços afectats hauran estat sense llum més de nou hores: de les vuit del matí a dos quarts de sis de la tarda. Un tram de la línia elèctrica entre el carrer 1 d’octubre i la cruïlla amb la C-66 ja es va soterrar l’octubre passat.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari