L’agenda de Sant Jordi 2023 a la Bisbal i pobles veïns: Llibres, roses i espectacles

A la Bisbal hi haurà una desfilada de moda al carrer dels Valls, mentre que a Corçà la coral del poble oferirà un concert

Redacció
Redacció
Sant Jordi 2021
Un Sant Jordi al carrer Ample de la Bisbal, en una imatge d'arxiuFoto: Xevi Codolà

Diumenge que ve els llibres i les roses seran, un any més, protagonistes del dia. Els actes de Sant Jordi se centralitzen a la Bisbal, tot i que alguns pobles veïns també n’han previst.

A la ciutat, la venda de llibres i roses per part de les entitats i de les llibreries locals serà al carrer Ample, que ha estat decorat amb branques de colors. Els Dracs hi oferiran servei de bar tot el dia. Al matí ballarà el Dragolí acompanyat dels tambors Xiquis a les Voltes d’en Galí i hi haurà un taller de manualitats, un de maquillatge, una gimcana i un espectacle d’Impro Cutre Show. A les 12, diversos comerços de la Bisbal organitzen una desfilada de moda i pentinats al carrer dels Valls, i a continuació hi haurà un vermut musical amb Keko Domènech i Toni Molina.

A la tarda hi ha previst un altre espectacle organitzat pels Dracs i, a dos quarts de set, una audició de sardanes amb la cobla Rossinyolets a la plaça Jacint Verdaguer.

A Corçà els actes tindran lloc al matí a la Sala Municipal. Hi haurà venda de roses, coques i xocolata desfeta, i els alumnes de sisè de l’escola El Rodonell vendran llibres de segona mà. També actuaran els grallers i els timbalers del poble, i la coral de Corçà oferirà un concert amb vermut a les dotze del migdia.

A Cruïlles no es preveuen actes diumenge, però aquest divendres els alumnes de l’escola Les Gavarres oferiran el tercer Recital Literari en un acte obert al públic a dos quarts de dotze del migdia. S’interpretaran tretze poemes i una cançó col·lectiva de cloenda.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari