L’aguait celebra la primera assemblea de lectors aquest dijous

És una trobada oberta a tothom en què l'equip del mitjà farà balanç i recollirà aportacions del públic

Redacció
Redacció
Presentació a la biblioteca
Ara fa un any L'aguait es va presentar públicament a la biblioteca Lluïsa DuranFoto: Ignasi Corney Oller

L’aguait convoca la primera assemblea de lectors aquest dijous, ara que fa un any que el mitjà va començar a explicar l’actualitat de la Bisbal d’Empordà i pobles veïns. Es tracta d’una trobada oberta a tothom en què l’editor farà balanç dels primers 12 mesos, avançarà en exclusiva un resum dels continguts publicats enguany i explicarà, entre altres, com es creen les notícies, experiències viscudes per l’equip i quina és la situació actual del mitjà. Els assistents també podran fer aportacions i preguntes.

L’assemblea es farà aquest dijous 19 d’octubre a les vuit del vespre a la redacció de L’aguait a la Bisbal (plaça Major, 2, 1r A). Tenint en compte la capacitat de l’espai, és recomanable confirmar l’assistència al correu contacte@laguait.cat o bé al formulari de contacte.

L’aguait és un mitjà de comunicació independent i obert a la comunitat que es finança en bona part gràcies a les aportacions dels subscriptors: us en podeu fer en aquesta pàgina en menys de cinc minuts i podeu cancel·lar en qualsevol moment.

Participa a L'aguait. Hi tens molt a dir

Tens informació, fotografies o vols escriure un article d’opinió?

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari