L’aguait, disponible també en paper a la revista de l’associació El Trampolí

El mitjà hi publica un recull dels continguts ja apareguts al web, fruit d'una col·laboració amb l'entitat

Redacció
Redacció
Revista del Trampolí
L'aguait publica un resum de l'actualitat local a la revista del TrampolíFoto: R. F.

D’ençà de fa uns mesos L’aguait també surt en paper gràcies a una col·laboració amb l’associació El Trampolí. El mitjà ofereix dins de la revista trimestral que edita l’entitat un resum dels continguts publicats al web: dues pàgines amb l’actualitat de la Bisbal i pobles veïns i una mostra dels reportatges i entrevistes.

La revista del Trampolí, de distribució gratuïta, va pel número 46 i es pot trobar al centre de l’entitat del carrer Ramon Masifern, al bar Muntanya i en alguns comerços i llibreries de la Bisbal. També es pot llegir al web de l’associació. Enguany la publicació ha renovat el disseny i, tot i que continua difonent l’activitat del Trampolí, la veu dels seus usuaris i actualitat sobre temes socials, vol anar “més enllà del món de les persones amb discapacitat”.

El darrer número de la revista, que és a punt d’entrar a la impremta però que ja es pot veure en línia, inclou articles sobre el mes de sensibilització dels discapacitats psíquics, sobre un viatge dels nois del Trampolí a Alemanya o sobre els tions que han muntat per a la campanya de Nadal.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari