Malestar a la Bisbal per la suspensió del PIN i de la cursa de Sant Silvestre

L'Ajuntament ha pres la decisió a causa de l'augment de la despesa energètica, segons ha explicat

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Cursa de Sant Silvestre
L'edició del 2014 de la cursa de Sant SilvestreFoto: Pere Mercader

L’anunci de l’Ajuntament de la Bisbal de suspendre enguany el Parc Infantil de Nadal (PIN) i la cursa de Sant Silvestre a causa de “l’increment de la despesa energètica que suposa cobrir el manteniment de les instal·lacions esportives” no ha estat ben rebut a les xarxes socials. Els comentaris dels veïns atribueixen la decisió a “poques ganes de treballar” i consideren l’argument del consistori una “excusa”.

Reaccions a Instagram
Reaccions a la suspensió al perfil d’Instagram de l’Ajuntament de la Bisbal

Òscar Aparicio, regidor del PSC, denunciava mala gestió del govern municipal i especulava que es volia prescindir d’aquestes activitats d’un temps ençà.

La cursa de Sant Silvestre se celebrava a la Bisbal des del 2013, els primers anys organitzada per l’Atlètic Bisbalenc. Posteriorment l’organització va recaure en l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i en el Consell Esportiu del Baix Empordà. També es va celebrar en plena pandèmia de Covid-19, el 2020, tot i que en format “virtual”: tothom podia fer el recorregut en qualsevol moment i registrar-lo mitjançant una aplicació per optar als premis.

El Parc Infantil de Nadal, que es feia al Pavelló Firal, ja es va suspendre l’any passat a causa de l’augment de casos de Covid-19.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari