Maria del Mar Bonet i un nou concurs de talents, aquesta tardor al Mundial

Tornen els concerts del Vipsbalsound i el cinema del Cicle Gaudí, entre molts altres actes

Redacció
Redacció
Presentació
Les entitats bisbalenques són les impulsores de la majoria de la programació del Teatre Mundial.Foto: Roger Font

El retorn del cicle de concerts Vipsbalsound —amb Maria del Mar Bonet com a cap de cartell⁠—, un nou concurs de talents impulsat pel grup vocal Yes the Music! i diverses projeccions de cinema són algunes de les propostes que passaran pel Teatre Mundial aquesta tardor. Una trentena d’actes, presentats aquest divendres, ompliran el recinte fins al mes de desembre.

Vipsbalsound, el cicle programat per Pere Pons des del gener passat, proposa tres concerts. El 20 d’octubre Joan Isaac celebrarà els 50 anys de carrera acompanyat de l’actriu Carme Sansa amb un espectacle que combina música i poesia: Els set pecats capitals. El 24 de novembre la Bisbal s’afegeix al FlamenGi, el Festival de Flamenc de Girona, amb el trio format per per Josemi Carmona, Javier Colina i Bandolero. Finalment, Maria del Mar Bonet oferirà un concert de Nadal el 29 de desembre.

El grup vocal Yes the Music! organitza una mostra jove de talents musicals, Yes the Talent!, pensada per a la franja entre els 12 i els 18 anys. Els interessats ja poden enviar els seus vídeos, com a solistes o en grup, interpretant una cançó. Els seleccionats actuaran el 28 d’octubre al Mundial en la semifinal, i la final serà l’endemà. Entre els premis, una beca de 500 euros per a estudis musicals o l’enregistrament d’una peça en un estudi professional.

Pel que fa a la programació teatral, el grup de jubilats de l’Esplai prepara la funció Perruqueria de senyores (21 d’octubre) i la companyia Nus Teatre portarà l’espectacle La perruca (7 d’octubre). Per Nadal hi haurà el circ de la companyia Eia i tornen els Pastorets, el Concert de Sant Esteve del Cor Carreras Dagas i el Concert de Nadal de Yes the Music.

Films catalans i documentals internacionals completen l’oferta de cinema

Fins al desembre tornen al Mundial diversos cicles de cinema ja prou coneguts. El Cicle Gaudí portarà les projeccions de tres pel·lícules estrenades enguany: Las buenas compañías, Els encantats i Un cel de plom. Sota el segell Docs Barcelona arribaran els documentals Lyra vs IRA, Adéu, estimats haters i Nosaltres a l’endemà. Diversos bisbalencs continuaran explicant els seus viatges a Indonèsia, Lapònia i al camp base del K2. Finalment, el circuit de cinema familiar Cinexic projectarà tres llargmetratges d’animació.

La programació sencera es pot consultar al web del Teatre Mundial.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari