Mossos desvincula les destrosses en comerços de la Bisbal de la discussió en un bar

Segons el cos policial, la nit de Cap d'Any hi va haver dues temptatives de robatori i dos robatoris consumats

Redacció
Redacció
Aparador
Un dels establiments amb l'aparador destrossatFoto: Roger Font

Els Mossos d’Esquadra no tenen cap indici que relacioni les destrosses i els robatoris en alguns comerços de la Bisbal, que van tenir lloc la matinada de dilluns, amb la discussió que es va produir la mateixa nit en un bar del Passeig, a diferència del que han apuntat diversos mitjans. Així ho han explicat fonts del cos a L’aguait.

La nit de Cap d’Any hi va haver una discussió en un bar musical del Passeig —els Mossos asseguren que van rebre l’avís de dos grups que s’increpaven, però que no s’hauria tractat pas d’una baralla. D’altra banda, el cos parla de dues temptatives de robatori i dos robatoris consumats en comerços bisbalencs. Els afectats serien, com a mínim, una botiga d’esports del carrer Cavallers, una pastisseria de la plaça Major i una carnisseria de la plaça Carreras Dagas. Els establiments tenien encara aquest dimarts els vidres dels aparadors destrossats. A més, la propietària d’un bar del Passeig veí del local on es va produir la discussió ha dit que li han trencat la porta.

L’alcalde, Òscar Aparicio, ha apuntat que d’un dels locals es van endur la caixa enregistradora, que la investigació se centra en la revisió de les imatges de les càmeres de seguretat i que aquest dimarts els pèrits de les companyies d’assegurances valoraven els danys.

Aparador
Aparador al carrer cavallers (Foto: R. F.)

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari