Partit d’infart a la primera jornada de la Lliga EBA

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet guanya per la mínima en l'últim sospir del partit (83-82)

Helena Fuster
Helena Fuster
Jugadors del Bisbal Bàsquet
Foto: Bisbal Bàsquet

Infart. Aquesta és, segurament, la paraula més sentida a les oficines del Bisbal Bàsquet els darrers dies. Només una setmana després del gran paper de l’equip a la final de la Lliga Catalana, el Sol Gironès Bisbal Bàsquet tornava a oferir una gran actuació a tota l’afició que, una vegada més, va omplir el Pavelló Vell per fer costat a l’equip.

Pocs inicis de lliga deuen ser tan memorables com el del Bisbal Bàsquet en el tret de sortida d’una nova temporada a la Lliga EBA. Els locals rebien un dels rivals més forts de la categoria, el CB Boet Maresme Mataró, en un dels enfrontaments més exigents del curs que es va acabar decidint a la pròrroga.

En un partit amb moltes alternatives i poc regular que cap dels dos equips va saber dominar, la serietat dels locals als minuts finals, tant en defensa com en atac, va ser clau perquè quan faltaven set segons pel final del partit el nou fitxatge, Jaume Solé, forcés la pròrroga amb un triple (77-77).

Va ser durant aquests cinc minuts extres quan tots els assistents al Pavelló Vell van poder gaudir dels millors minuts de l’equip local. Un desencert feia creure que la victòria s’escapava, però quan faltava un segon pel final del partit, l’àrbitre va assenyalar falta personal a favor dels bisbalencs. Jaume Solé, qui ja havia forçat la pròrroga, va ser l’encarregat d’executar els dos tirs lliures i de transformar-los en els dos punts necessaris per capgirar el marcador i evitar que la victòria marxés cap al Maresme (83-82).

Carles Rofés, entrenador que s’estrena aquesta temporada amb el Bisbal Bàsquet, considera que ha estat una “victòria gràcies a la constància”, i avisa que és “una victòria que adverteix l’equip que encara s’han de millorar moltes coses”. Rofés afegeix que tenen “un equip capaç de fer molts bons moments, però també n’hi ha d’altres que encara surten una mica del guió i, contra rivals més forts, aquests moments ens poden castigar i fer perdre un partit”.

Final rodó, doncs, en un inici de lliga al Pavelló Vell que segons Isaac Valera, aler-pivot del Bisbal Bàsquet, “haurà de ser un fortí per l’equip sempre que juguem a casa”.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari