Paula Valls, Guillem Roma i Pau Alabajos, al cicle ‘A peu de Gavarres’

Els alumnes de les escoles de Cruïlles i Sant Sadurní han gravat un videoclip amb Roma que es projectarà al seu concert

Redacció
Redacció
Presentació del cicle
Guillem Roma, al centre, acompanyat de l'alcalde, Dani Encinas, i del promotor Roger VidalFoto: Roger Font

La cançó d’autor i del país tornarà a omplir les places de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní al juny en la quarta edició del cicle de concerts A peu de Gavarres. Paula Valls serà el dissabte 8 a Cruïlles; Pau Alabajos, el dia 15 a Monells, i Guillem Roma tocarà a Sant Sadurní el 22. Els alumnes de les escoles Les Gavarres i La Pedra Dreta s’han implicat un any més amb el festival i han participat en la filmació d’un videoclip de Guillem Roma després de treballar-ne les cançons a l’aula. La peça es projectarà a Sant Sadurní coincidint amb el concert.

Paula Valls canta soul i fins ara havia fet servir sobretot l’anglès, però a Cruïlles presentarà el seu disc més recent, Començar de nou, que és en català i explica com es va recuperar de l’anorèxia que li van diagnosticar després del confinament. El cantautor valencià Pau Alabajos dedicarà la funció a Vicent Andrés Estellés, amb un recull dels seus poemes musicats. Finalment, Guillem Roma —de Manlleu, com Valls—va treure un disc nou l’any passat, Postureo real.

A peu de Gavarres és un cicle organitzat per l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní i per la productora DMusical. Tots els concerts són gratuïts.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari