Segon dia de vaga de docents amb més seguiment a les escoles de la Bisbal

S'hi han afegit mestres de l'escola Empordanet i del Joan de Margarit

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Escola Joan de Margarit
L'escola Joan de Margarit, en una imatge d'arxiuFoto: Victòria Font

Part dels mestres de les escoles de la Bisbal s’han afegit al segon dia de la vaga convocada pel sindicat USTEC-STEs: a l’escola Empordanet hi han participat sis professors, un terç de la plantilla, i al Joan de Margarit el seguiment ha estat del 16%. En canvi, no ha fet vaga cap docent de l’escola Mas Clarà ni del Cor de Maria. En la primera jornada aquest dimecres no hi havia gens de seguiment en cap de les escoles amb què contactava aquest mitjà.

A l’Institut de la Bisbal només s’han sumat a la convocatòria dos professors, i pel que fa als estudiants a partir de tercer d’ESO, que també estaven cridats a la vaga, només han assistit a classe un centenar, en unes xifres semblants a les d’ahir. Al Cor de Maria hi havia normalitat en l’assistència dels estudiants, apuntaven des del centre.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
1 comentari
  • Conformitat entre els professors de l’Institut. És la manera d’anar endarrere. On és el sentit crític que haurien d’aprendre els alumnes per fer un món millor? Quina vergonya. La pela és la pela, clar. Pa per avui i gana per demà.