Totes les quines de Nadal a la Bisbal, Cruïlles, Corçà i la Pera

Aquestes festes es repartiran premis entre el 23 de desembre i el 6 de gener

Redacció
Redacció
Quina de Corçà
La quina de Corçà, en una imatge d'arxiuFoto: Roger Font

L’aguait us ofereix el calendari de quines de Nadal als nostres pobles: se’n faran a Cruïlles, a Corçà, a la Pera i a la Bisbal. Vegeu a continuació els dies i els horaris:

L’Agrupació Esportiva Monells no s’hi posa per poc i enguany organitza sis quines a la Sala de Cruïlles. El 23 i el 30 de desembre començaran a l’hora de sopar, a dos quarts de nou del vespre. La resta de dies són Nadal, Sant Esteve, el primer de gener i el dia de Reis: tots quatre amb l’hora d’inici més aviat, a dos quarts de set.

La Sala Municipal de Corçà acollirà tres sessions de la quina que convoca la colla gegantera: els dies de Nadal i Sant Esteve, i també el primer de gener, sempre a partir de les sis de la tarda.

La UE La Pera i l’associació juvenil JO.PE.PU tornen a organitzar la quina de la Pera a la sala polivalent per Sant Esteve i el 6 de gener. Les sessions començaran a dos quarts de set, i inclouran el sorteig d’un viatge.

La Bisbal no tornarà a tenir quines fins al gener: ja s’han fet, a principis de desembre, la de l’Oncolliga i la de la Penya Barcelonista, com és habitual. El Bisbal Bàsquet prepara la quina de Cap d’Any el primer de gener al pavelló firal, a les sis de la tarda. La desena edició de la quina gastronòmica dels Dracs serà el 6 de gener, també al pavelló firal. L’obertura de portes es preveu a dos quarts de sis de la tarda, i l’organització promet molts restaurants de premi amb motiu de la xifra rodona de l’aniversari.

Calendari de quines

  • 23 de desembre: Sala de Cruïlles (20.30)
  • 25 de desembre: Sala de Cruïlles (18.30), Sala de Corçà (18.00)
  • 26 de desembre: Sala de Cruïlles (18.30), Sala de Corçà (18.00), local polivalent de la Pera (18.30)
  • 30 de desembre: Sala de Cruïlles (20.30)
  • 1 de gener: Pavelló firal de la Bisbal (18.00), Sala de Cruïlles (18.30), Sala de Corçà (18.00)
  • 6 de gener: Pavelló firal de la Bisbal (17.30), Sala de Cruïlles (18.30), local polivalent de la Pera (18.30)

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari