Un nou carrer unirà l’escola de Vulpellac i el camí del Pi sense passar pel centre

El propietari dels terrenys assumeix les obres d'urbanització en una zona on s'aixecaran tretze cases, segons l'alcalde

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Carrer Miquel de Sarriera
El carrer en construcció és la continuació del Miquel de SarrieraFoto: Roger Font

Amb l’objectiu de treure trànsit del centre de Vulpellac, un carrer nou connectarà l’escola del municipi amb el camí del Pi, tot obrint una petita ronda de vora 200 metres de llargada. Els treballs ja han començat i es financen amb el sistema de compensació urbanística, de manera que el propietari dels terrenys n’assumeix l’execució i el cost. El vial nou és la continuació del carrer Miquel de Sarriera i enllaçarà a través dels afores de Vulpellac amb el camí del Pi, que serveix d’accés a la urbanització del Puig de Sant Ramon i a la Bisbal.

L’alcalde de Vulpellac, Fonteta i Peratallada, Josep Sala, ha explicat a L’aguait que aquesta era una obra prioritària per al consistori i que fa uns deu anys que es volia dur a terme. Mentre durin els treballs s’hi començaran a construir cases simultàniament: n’hi van 13, i set o vuit ja disposen de la llicència d’obres, assegura el batlle.

Camí del Pi
Els treballs vistos des del camí del Pi (Foto: R. F.)

Al centre de Vulpellac hi ha en marxa unes altres obres des del desembre passat, les de pavimentació i millora de serveis de la plaça Reverend Ferran Dou. Inicialment amb un termini d’execució de dos mesos, els treballs s’han allargat considerablement, tot i que no falta gaire per acabar-los, diu Sala.

plaça Ferran Dou
Les obres a la plaça Reverend Ferran Dou aquest dilluns (Foto: R. F.)

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari