Organitzen un simulacre d’accident de trànsit per a les escoles de la Bisbal

Hi han participat tots els cossos d'emergència, amb l'objectiu de donar a conèixer la seva feina

Victòria Font Vilagran
Victòria Font Vilagran
Els cossos policials durant el simulacre
Els cossos policials, en un moment del simulacreFoto: Roger Font

El camp de futbol vell de la Bisbal era l’escenari d’un simulacre d’accident de trànsit aquest dimarts al matí. Hi han assistit alumnes de primària de les escoles de la ciutat i hi ha participat la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, el SEM, els Bombers, la Creu Roja i Protecció Civil. S’ha representat un xoc frontal entre dos vehicles, amb tres ferits.

Manel Costa, cap de la Policia Local, apuntava que “l’objectiu és ensenyar als més petits, en aquest cas a totes les escoles de la Bisbal, d’una manera didàctica, què són els diversos cossos d’emergència de què disposem. I una vegada s’activa el telèfon d’emergències 112, que vegin en primera persona les diverses unitats que actuen en un accident”.

Feia deu anys que no es feia un simulacre d’aquest tipus, que mobilitzés tots els serveis d’emergència: l’última exhibició va ser el 6 de juny del 2012, al mateix lloc. Costa explicava que “ara s’ha volgut activar el tema d’educació viària a les escoles i donar a conèixer el funcionament de la Policia Local. Dins d’aquest canvi de prefectura, s’ha volgut donar una nova visió de què és la Policia Local de la Bisbal i del servei de proximitat que fem”.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari