El Bisbal Bàsquet celebra la lliga a l’ajuntament tot reclamant el pavelló nou

L'alcalde i els regidors reconeixen el club en una rebuda institucional que omple la sala de plens

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Joan Bassa i Joan Ferrer
Joan Bassa i Joan Ferrer durant la rebuda a la sala de plensFoto: R. F.

Els jugadors del primer equip i els equips tècnic i directiu del Bisbal Bàsquet han estat rebuts aquest dilluns pel govern municipal després d’haver quedat campions del grup C-A de la lliga EBA. Socis, familiars i públic divers van omplir la sala de plens de la casa de la ciutat, on els regidors van lliurar als jugadors unes tasses commemoratives elaborades pel ceramista Jaume Rulduà.

El president del club, Joan Bassa, va dirigir el seu parlament als esportistes del primer equip: “La principal cosa que us demanàvem no era que quedéssiu campions de la lliga EBA, sinó que fóssiu un mirall per a tots els jugadors del Bisbal Bàsquet, i ho heu aconseguit”. També va recordar que “el Bisbal Bàsquet va molt més enllà dels resultats. És una família i són uns valors. Volem que tothom pugui jugar a bàsquet a la Bisbal, al nivell que vulgui, però necessitem espai.”

El llargament reivindicat pavelló nou no va trigar a aparèixer. Després que l’alcalde, Òscar Aparicio, instés els membres del club a fer les seves peticions bo i aprofitant que tots els regidors eren a la sala, Joan Ferrer va prendre la paraula des dels bancs del públic per assegurar que el club “no deixa d’exigir-vos” aquesta nova instal·lació. Una reclamació que va anar seguida d’aplaudiments i del càntic que més se sent durant els partits: “Bisbal, Bisbal, Bisbal!”. Aparicio hi va respondre així: “Tots els equips de govern hem reconegut que és necessari un pavelló nou. Al pròxim ple es votarà una modificació pressupostària per començar-ne el projecte. Tant de bo siguem capaços de veure’l fet realitat”.

Públic
Jugadors, equip tècnic i aficionats omplien la sala de plens (Foto: R. F.)

De moment, el club ha demanat de disputar la lligueta de la fase d’ascens a LEB Plata —que es farà del 9 al 12 de maig— al pavelló de l’Escala. L’Ajuntament assegura que si el Bisbal puja de categoria “cal garantir que durant un curs es permetrà no tenir el pavelló amb els requisits que exigeix la Lliga i la cobertura econòmica”.

En l’acte a la sala de plens també va intervenir l’entrenador, Carles Rofes, que va explicar que “el Bisbal Bàsquet m’ha semblat sempre un club rebel perquè no posa mai sostre a les possibilitats que té”. D’altra banda, el jugador Marc Mateu destacava que “no només hem guanyat els partits perquè el nivell esportiu és molt alt, també per la gran pinya que hem fet els jugadors a dins i a fora de la pista”. Bassa, optimista, desitjava “d’aquí unes setmanes poder celebrar un ascens a LEB Plata al balcó de l’ajuntament”.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari