Comencen les obres d’asfaltatge i millora del carreró d’en Vinyoles

Durant un mes hi haurà afectacions al trànsit, també als carrers adjacents

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Carreró d'en Vinyoles
El material per a les obres començava a arribar aquest migdiaFoto: Roger Font

Aquest dimecres han començat les obres de millora del carreró d’en Vinyoles amb el tall de la via al trànsit i la instal·lació de la senyalització provisional. Els treballs preveuen correccions en la xarxa de recollida d’aigües residuals i l’asfaltatge del carrer. Tenen un termini d’execució d’un mes, segons informa l’Ajuntament de la Bisbal, i mentre durin no es permet el pas de vehicles pel carrer en qüestió, motiu pel qual s’han indicat rutes alternatives. El tall afecta el tram de la ronda de la C-66 entre el final de l’avinguda Josep Irla i la rotonda de la carretera de Cruïlles. A més, està prohibida la circulació de vehicles pesants per l’avinguda Josep Irla i la parada d’autobús d’aquesta via s’ha traslladat al carrer Carme Carles, a la travessera de la C-66 al terme de Vulpellac.

L’aguait va explicar en un reportatge sobre l’estat de l’asfalt de la Bisbal que el carreró d’en Vinyoles, amb sots abundants, és un dels més deteriorats de la ciutat. A la vegada, forma part d’un dels accessos principals a la Bisbal. Les obres contemplen, d’una banda, la demolició del paviment asfàltic actual, que es construirà de nou, i per altra part es vol corregir la xarxa de sanejament amb la construcció de pous nous i la retirada i col·locació de tubs. Els treballs els du a terme Aglomerats Girona, a qui s’ha adjudicat el contracte per 170.531,47 euros. L’empresa preveu també plantar arbres al carrer.

carreró d'en Vinyoles

Sots, esquerdes i sotracs: Més de la meitat dels carrers asfaltats de la Bisbal, deteriorats

D’ençà de la publicació de l’esmentat reportatge d’aquest mitjà l’octubre passat, l’Ajuntament també ha asfaltat una altra de les vies més malmeses de la ciutat, el carrer Sardenya, i s’han aplicat pedaços en sots importants de carrers com el Coll i Vehí, l’Onze de Setembre o el Gavarres. No obstant això, més de la meitat dels carrers de la Bisbal continuen tenint l’asfalt deteriorat.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari