El Trampolí organitza un mes d’activitats de sensibilització sobre els discapacitats

Es preveuen actuacions artístiques al mercat de la Bisbal, exposicions i conferències que volen fer més present el col·lectiu de discapacitats psíquics

Roger Font Vilagran
Roger Font Vilagran
Un manifestant sosté una pancarta amb el text 'Al Trampolí també estem afectats'
Usuaris del Trampolí en una protesta a la Bisbal després de la pedregada del 2022Foto: Roger Font

L’associació El Trampolí organitza aquest octubre un mes de sensibilització sobre les persones amb discapacitat psíquica. Es tracta d’una iniciativa que ja s’havia fet anys enrere i que ara recuperen amb la intenció de repetir-la cada any, segons explica a L’aguait la presidenta de l’entitat, Maite Cobos. El tret de sortida és aquest divendres al matí al mercat de la Bisbal, amb diverses performances reivindicatives que protagonitzaran els nois del Trampolí fent servir la mímica.

Cobos apunta que han preparat activitats “per reflexionar sobre el nostre col·lectiu i fer-lo més present”. Les actuacions al mercat es representaran els pròxims tres divendres entre quarts d’onze del matí i quarts d’una del migdia en uns quants punts del nucli antic, entre els quals la plaça del Castell i el bar Muntanya, que la mateixa associació gestiona al carrer Ample.

A més, s’ha instal·lat una exposició de fotografies sobre ceràmica inclusiva al pont Nou i una altra d’articles del món dels discapacitats al carrer Ample. La presidenta afegeix que preparen una conferència del malagueny Pablo Pineda, el primer europeu amb síndrome de Down que té un títol universitari.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

ETIQUETES:
Comparteix
Escriu un comentari