La Bisbal vol que les policies espanyoles col·laborin amb la local i amb Mossos

El delegat del govern espanyol a Catalunya assegura que "els cossos i forces de seguretat de l'estat estan plenament a disposició de l'alcalde"

Redacció
Redacció
Visita del delegat del govern espanyol
El delegat del govern espanyol, al centre, amb el subdelegat a Girona a l'esquerra i l'alcalde Aparicio a la dretaFoto: Oriol Ribés

L’Ajuntament de la Bisbal ha demanat l’ajuda de la Policia Nacional espanyola i de la Guàrdia Civil per tractar qüestions de seguretat ciutadana, en el marc d’un suposat augment de fets delictius. Així ho ha explicat l’alcalde, Òscar Aparicio, després d’una visita institucional a la ciutat del delegat del govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto, aquest divendres.

Aparicio ha assegurat que la seguretat “s’ha de tractar de manera integral, conjunta amb els diferents cossos: la policia local i els Mossos d’Esquadra, però també la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. N’hem demanat la col·laboració i hem acordat de fer una junta de seguretat on siguin presents tots”. Per la seva banda, Prieto ha insistit que a Catalunya “no hi ha només dos cossos policials, sinó quatre, li agradi a qui li agradi” i ha dit que “els cossos i forces de seguretat de l’estat estan plenament a disposició de l’alcalde”.

El delegat del govern espanyol, acompanyat del subdelegat a Girona, Albert Bramon, també ha visitat les obres de rehabilitació de les Escoles Velles, finançades amb un fons Next Generation transferit per l’estat. L’alcalde Aparicio ha apuntat que també han demanat ajuda al delegat de cara a subvencions futures: “A la Bisbal tenim una situació econòmica complicada i moltes de les inversions en serveis bàsics s’han de finançar sobretot amb ajuts d’altres administracions”. El delegat i subdelegat del govern espanyol han visitat la ciutat aquest divendres convidats per l’Ajuntament.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
2 comentaris