L’oposició d’Ullastret recorre el darrer ple i demana que s’anul·li

També sol·liciten la destitució de la secretària municipal, que és en situació irregular segons la DGAL

Redacció
Redacció
Ajuntament d'Ullastret
L'Ajuntament d'Ullastret en una imatge d'arxiuFoto: R. F.

Els regidors de Treball i Compromís, Joan Beltran i Martí Agustí, demanen que s’anul·li el ple de l’Ajuntament d’Ullastret celebrat aquest dimarts i que es deixi sense efecte l’adjudicació de tres parcel·les municipals de la urbanització les Miralles. Els edils argumenten que els acords són nuls de ple dret per manca de secretari habilitat legalment, tal com afirma la Direcció General d’Administració Local (DGAL) i ha avançat L’aguait.

Aquest dijous han presentat un recurs de reposició a l’Ajuntament, a la DGAL i al Consorci Administració Oberta de Catalunya en què també demanen la destitució de Meritxell Tàpies, que fa les funcions de secretària municipal, i que li retirin la targeta electrònica “per evitar que signi actes administratius nuls i il·legals de l’Ajuntament d’Ullastret”. D’altra banda, Treball i Compromís assegura al text que als seus regidors els han vulnerat el dret de participació política perquè el consistori no els va deixar consultar els expedients relacionats amb el ple de dimarts, una pràctica que fa temps que denuncien com a habitual.

Els edils expliquen que enviaran una còpia del recurs a la Direcció General dels Registres i del Notariat —ara anomenada de Seguretat Jurídica i Fe Pública— perquè “siguin informats els notaris de la zona, als efectes d’evitar l’elevació a escriptura pública dels acords d’adjudicació de les parcel·les”.

Regidors abandonen el ple

Els acords de l’Ajuntament d’Ullastret, nuls per la situació irregular de la secretària

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari