El torneig de tennis WTA de la Bisbal s’avança al mes d’abril

Amb el canvi de data l'organització espera atreure més tennistes d'entre les 100 millors del rànquing

Redacció
Redacció
Presentació del torneig
Representants municipals, del CT la Bisbal i patrocinadors en la presentació del torneigFoto: Roger Font

El Club Esportiu CT la Bisbal prepara la vuitena edició del torneig internacional de tennis femení, l’Open Solgironès, que enguany canvia de data i es farà més aviat, de l’1 al 7 d’abril, just després de Setmana Santa. L’organització explica que així espera que s’hi inscriguin més tennistes del top 100 de l’Associació de Tennis Femení (WTA). La competició cau dins de la primera setmana de la temporada de terra batuda, que tot just dura un parell de mesos. L’edició de l’any passat, en canvi, va coincidir amb el final del circuit i la segona setmana del Roland Garros, que és “complicada, perquè els tornejos de terra batuda són molt físics i les jugadores ja se’n van a les cites de gespa”, ha apuntat la directora, Marta Sánchez.

El president del Club de Tennis, Xavier Ponsatí, ha recordat que “tornarem a tenir a la Bisbal un torneig de categoria mundial, l’únic de l’estat espanyol organitzat per un club de tennis sense ànim de lucre”. A més, serà el segon any que es disputa en la categoria WTA, el segon nivell del tennis femení. L’entrada continuarà sent gratuïta cada dia i s’instal·laran grades amb capacitat per a mil espectadors. També es tornarà a organitzar la Jornada de Tennis Inclusiu per a les escoles de la Bisbal, el 8 d’abril.

L’alcalde de la ciutat, Òscar Aparicio, ha assegurat que l’Ajuntament vol continuar col·laborant amb el club i que, amb la intenció de promoure el turisme i de vincular la marca Ceràmica de la Bisbal amb el torneig, durant la competició hi haurà un estand amb peces de terrissa.

Partit de tennis

Un engranatge de 200 persones: El torneig de tennis de la Bisbal, des de dins

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari