Tot sobre el tall d’aigua a la Bisbal d’aquest dimecres

La interrupció del subministrament es fa per connectar a la xarxa el nou dipòsit d'aigua del puig Negre

Redacció
Redacció
Aixeta

L’Ajuntament de la Bisbal ha previst interrompre el subministrament d’aigua en pràcticament tota la ciutat aquest dimecres per connectar el nou dipòsit a la xarxa. A continuació expliquem quant durarà el tall, en què consistiran els treballs i quines alternatives s’ofereixen per aconseguir aigua potable.

A quins carrers afecta el tall?

Gairebé tota la Bisbal estarà sense aigua, amb algunes excepcions. Sí que en tindran alguns veïns del Bosquetet —als carrers Sicília, Nàpols, Rosselló i València— i tots els de Castell d’Empordà i Sant Pol.

Quan tornarem a tenir aigua?

Segons ha anunciat el consistori, no hi haurà aigua entre les vuit del matí i les sis de la tarda. No obstant això, el servei es preveu restablir gradualment a partir del migdia, de manera que l’aigua tornarà per zones fins que els últims veïns recuperin el servei vora les sis de la tarda.

On podem anar a buscar aigua?

L’Ajuntament instal·larà un camió cisterna al geriàtric Zoilo Feliu a disposició dels veïns que necessitin aigua potable.

Per què tallen l’aigua?

Des del setembre està en marxa la construcció del nou dipòsit d’aigua potable que donarà servei a la Bisbal, situat al costat de l’actual, al puig Negre. Ara les obres encaren el tram final i cal connectar la nova cisterna a la xarxa, motiu pel qual s’ha d’interrompre el subministrament durant unes hores. A més, també s’instal·larà un bypass a la canonada general perquè si es torna a avariar, com ha passat últimament, es pugui desviar l’aigua cap a altres canonades. A causa d’aquesta segona intervenció hi haurà afectacions al trànsit al carrer Canigó i a la carretera de Castell d’Empordà.

Conferència

La municipalització de l’aigua i la clau de la caixa

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari