Una avaria a la canonada principal deixa tota la Bisbal sense aigua

El passat 10 d'octubre també es va produir una avaria al mateix punt

Victòria Font Vilagran
Victòria Font Vilagran
Operaris treballant a l'avaria
Operaris treballant per arreglar l'avariafoto: Victòria Font

Una avaria a la canonada principal de distribució d’aigua de la Bisbal ha obligat a tallar el subministrament a tot el municipi. La incidència s’ha produït aquesta matinada, i a primera hora del matí els operaris de l’empresa Agbar s’han desplaçat al carrer Canigó. Malgrat que la previsió de l’empresa era inicialment restablir el servei a les tres de la tarda, finalment l’avaria s’ha arreglat al voltant de les 11, i s’ha reobert el pas de l’aigua progressivament.

Aquesta és la segona avaria que pateix la canonada principal en els últims tres mesos. El passat 10 d’octubre es va produir una incidència al mateix punt, i en aquella ocasió es va instal·lar un camió cisterna a l’aparcament del camp de futbol vell. L’alcalde de la ciutat, Òscar Aparicio, ha explicat a L’aguait que aquest cop només s’ha instal·lat una cisterna d’aigua al geriàtric, ja que la previsió era que es pogués arreglar la canonada al migdia.

Avaria

El darrer cas: La Bisbal, sense aigua per una avaria que afecta tota la ciutat

Amb aquesta, ja són cinc les avaries que ha patit aquesta canonada des del 2012. Aparicio apunta que per posar-hi remei “caldria fer una inversió de mínim 1 milió d’euros per arreglar-la”. Abans, però, cal que l’Ajuntament liquidi el contracte amb Agbar (abans Sorea), que és nul des del 2017.

L'aguait és possible per les aportacions de persones com tu.

Fes-te'n subscriptor i dóna suport al periodisme local

Comparteix
Escriu un comentari